2012-09-10 12:49:29• hírek • Póti Orsolya

Csillag Antalra emlékeztek a természetjárók

Sárközhegyre és környékére szerveztek kirándulást szeptember 9-én, vasárnap a szatmári természetjárók. A rendezvény keretében Csillag Antal földrajztanárra emlékeztek a kirándulók.

Huszonnyolcan vettek részt azon a kiránduláson, melyet szeptember 9-én szerveztek a szatmári természetjárók. A kiránduló csapat ezúttal Sárközhegyre látogatott, ahol megemlékeztek Csillag Antalról, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium egykori földrajtanáráról.

A kirándulók beszámolója szerint, kellemes légkörben telt el a vasárnap, ugyanis az ősz eleji gyalogtúra mellett szalonnasütésre is sor került a Kis-tó partján. Egy kis pihenő után a csapat elindult a szőlőskertek közötti úton, ahol nagy meglepetésben volt részük. Orosz Sándor és családja, illetve Koko Micsku Erzsébet és Butka Elvira megterített asztallal - borral és kaláccsal - várták őket. A szervezők ezúton is megköszönik vendégszeretetüket.

A szőlős domb tetején Mezei József beszélt Anti bácsiról, aki a természet szeretetét oltotta diákjaiba. A domb tetejéről az Avasi-medence és a Mike-csúcs látványa tárult a kirándulók elé, de Szatmárnémeti is szépen látszott.

A csapat a kirándulás végén népdalokat énekelt Nagy Zoltán, a szatmári Bartók Béla Világi Kórus tagjának közreműködésével. Mindenki élményekkel gazdagon tért haza.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: